HBSV kantoor
HBSV kantoor
HBSV kantoor

Over ons

HBSV Advocaten is gevestigd in het kloppend hart van Antwerpen, aan de Jordaenskaai, op een plaats waar tijdens de middeleeuwen de “Vierschaer” gevestigd was, nl. een vierkant van vier banken waarbinnen recht werd gesproken.

HBSV Advocaten, reeds actief sinds 1973, is een full service advocatenkantoor dat advies en (juridische) bijstand verleent aan:

  • ondernemers werkzaam in de handel, industrie, maritieme sector, transport, export, bouw, vastgoed, verzekeringen, verkeer,...
  • particulieren.

Onze advocaten zijn specialisten in hun vakgebied, met zowel de vereiste theoretische kennis als de nodige praktijkervaring om ondernemers en particulieren bij te staan waar nodig en (juridisch) te adviseren op een proactieve, pragmatische en transparante wijze, waarbij het belang van de cliënt centraal staat.

Hoewel onze core business zich situeert in Antwerpen, vertegenwoordigen wij zowel binnenlandse als buitenlandse cliënten in nationale en internationale geschillen, en dit zowel op het vlak van adviesverlening, als op het vlak van bijstand in onderhandelingen, gerechtelijke procedures, bemiddeling en arbitrage.

HBSV Advocaten kan rekenen op een uitgebreid netwerk aan internationale correspondenten, met een bijzondere aandacht voor de Volksrepubliek China, waar nauw samengewerkt wordt met een vooraanstaand advocatenkantoor.