Over HBSV

HBSV-advocaten combineert een rijke en jarenlange ervaring sinds 1973 met een jeugdig enthousiasme en een actuele kijk op het recht

HBSV behoort  met zijn hecht team van gespecialiseerde advocaten al sinds 1997 tot één van de meest toonaangevende kantoren in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, maritiem en transportrecht in België. 

Onze advocaten adviseren en begeleiden nationaal en internationaal cliënteel in alle verschillende aspecten van het recht, met een focus op het ondernemingsrecht.

Doelgerichte en betaalbare oplossingen op maat en persoonlijk engagement ten aanzien van onze cliënten staan centraal bij het bieden van kwalitatief hoogstaande juridische begeleiding.

Wij zijn een onafhankelijk advocatenkantoor, niet gebonden aan grote binnen- of buitenlandse kantoren, maar kunnen wel beroep doen op een zorgvuldig geselecteerd netwerk van internationale correspondenten.

Sinds meer dan 25 jaar onderhouden wij intensieve contacten met China. Hierdoor kunnen wij onze cliënten optimaal bijstaan inzake hun juridische en zakelijke belangen met betrekking tot China.