Internationaal

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde correspondenten in de meeste Europese landen en de grote wereldsteden.

Zo garanderen we aan de cliënten een betrouwbare en efficiënte dienstverlening bij grensoverschrijdende juridische aangelegenheden.

Focus op China

HBSV-advocaten behoort tot de top voor uw contacten met China. Sinds 1987 verzorgen wij de belangen van grote Chinese ondernemingen, wat ons toeliet een uiterst vertrouwensvolle samenwerking op te bouwen met Chinese correspondenten.

Wij begeleiden Chinese bedrijven die willen samenwerken met Belgische en Europese bedrijven en / of in België en Europa willen investeren.

Eveneens verzorgen wij de belangen van Belgische en Europese bedrijven die hun activiteiten naar China willen uitbreiden of daar een samenwerkingsverband willen opzetten.

Samen met twee vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren werd het samenwerkingsverband TIAN PING opgericht, waardoor het mogelijk is met een team van een vijftigtal advocaten in alle materies het cliënteel bij te staan met betrekking tot China.

Voor meer informatie  www.tianpinglaw.com